Rob Goossens over reactie regisseur The Voice: "Vraag me af of hij er goed aan heeft gedaan"

Rob Goossens over reactie regisseur The Voice: "Vraag me af of hij er goed aan heeft gedaan"

De veelbesproken regisseur van The Voice of Holland wordt beschuldigd vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag. Voor het eerst staat een oud-deelneemster uit het programma op en doet aangifte tegen de man.

<em>Rob Goossens</em> over reactie regisseur <em>The Voice</em>: &quot;Vraag me af of hij er goed aan heeft gedaan&quot; De veelbesproken regisseur van The Voice of Holland wordt beschuldigd vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag. Voor het eerst staat een oud-deelneemster uit het programma op en doet aangifte tegen de man. ReactieIn het AD reageert de regisseur op de aflevering van BOOS dat hij nooit iets verkeerd heeft gedaan. Rob Goossens reageert op de reactie van de regisseur: "Ik vraag me af of die er goed aan heeft gedaan om het interview te geven." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Diederik Jekel over interview Doutzen Kroes: "Een hoop van wat ze zegt is onzin" (video) Bekijk deze video » Uggs terug van weggeweest, Nikkie Plessen reageert: "Ik ben fan geworden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens over reactie regisseur The Voice: "Vraag me af of hij er goed aan heeft gedaan"

Reactie
In het AD reageert de regisseur op de aflevering van BOOS dat hij nooit iets verkeerd heeft gedaan. Rob Goossens reageert op de reactie van de regisseur: "Ik vraag me af of die er goed aan heeft gedaan om het interview te geven."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Goossens over reactie regisseur The Voice: "Vraag me af of hij er goed aan heeft gedaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV