Sanne Wallis de Vries in M niet eens met persconferentie: "Het is geen versoepeling voor ons"

Sanne Wallis de Vries in M niet eens met persconferentie: "Het is geen versoepeling voor ons"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 24 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Sanne Wallis de Vries</em> in <em>M</em> niet eens met persconferentie: &quot;Het is geen versoepeling voor ons&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 24 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Musea, horeca en bioscopen mogen hun deuren weer openen. Het leek daarom een voorspoedige persconferentie die we hebben gezien. Toch was Sanne Wallis de Vries niet tevreden en riep ze gisteren al op tot herziening van het besluit. Volgens de theatermaker is 22:00 te vroeg: "Het is geen versoepeling voor ons." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Talkshow M gemist? Tom-Jan Meeus over persconferentie: "Was een raar, streng verhaal" Bekijk deze video » Wieteke van Zeil in Talkshow M over schilderij met seksueel grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video » Talkshow M: dubbel gevoel na opening musea voor Wieteke van Zeil Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Toekomst Nederlandse pop ligt bij vrouwen: Merol zingt Patronen Bekijk deze video »
Talkshow :
Sanne Wallis de Vries in M niet eens met persconferentie: "Het is geen versoepeling voor ons"

Musea, horeca en bioscopen mogen hun deuren weer openen. Het leek daarom een voorspoedige persconferentie die we hebben gezien. Toch was Sanne Wallis de Vries niet tevreden en riep ze gisteren al op tot herziening van het besluit. Volgens de theatermaker is 22:00 te vroeg: "Het is geen versoepeling voor ons."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sanne Wallis de Vries in M niet eens met persconferentie: "Het is geen versoepeling voor ons" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV