Francis van Broekhuizen in HLF8 over versoepelingen: "Kost ons alleen maar geld"

Francis van Broekhuizen in HLF8 over versoepelingen: "Kost ons alleen maar geld"

Francis van Broekhuizen is blij met ieder lichtpuntje wat we momenteel meemaken tijdens deze pandemie. Dat betekent echter niet dat ze content is met de versoepelingen die we tijdens de persconferentie van 25 januari hebben gehoord: "Het kost ons alleen maar geld dus kunnen we alsnog niet open."

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Francis van Broekhuizen</em> in <em>HLF8</em> over versoepelingen: &quot;Kost ons alleen maar geld&quot; Francis van Broekhuizen is blij met ieder lichtpuntje wat we momenteel meemaken tijdens deze pandemie. Dat betekent echter niet dat ze content is met de versoepelingen die we tijdens de persconferentie van 25 januari hebben gehoord: "Het kost ons alleen maar geld dus kunnen we alsnog niet open." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Francis van Broekhuizen in HLF8 over versoepelingen: "Kost ons alleen maar geld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV