Ernst Daniël Smid in JA/NEE spel HLF8: "Klopt het dat u altijd een grote bek heeft gehad?"

Ernst Daniël Smid in JA/NEE spel HLF8: "Klopt het dat u altijd een grote bek heeft gehad?"

Ernst Daniël Smid is aan de beurt en mag plaatsnemen op de beruchte stoel naast Johnny de Mol waar hij aan een vragenvuur geworpen wordt. "Klopt het dat u altijd een grote bek heeft gehad?" Wanneer hij direct antwoord: "Ja."

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ernst Daniël Smid</em> in JA/NEE spel <em>HLF8</em>: &quot;Klopt het dat u altijd een grote bek heeft gehad?&quot; Ernst Daniël Smid is aan de beurt en mag plaatsnemen op de beruchte stoel naast Johnny de Mol waar hij aan een vragenvuur geworpen wordt. "Klopt het dat u altijd een grote bek heeft gehad?" Wanneer hij direct antwoord: "Ja." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ernst Daniël Smid in JA/NEE spel HLF8: "Klopt het dat u altijd een grote bek heeft gehad?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV