Opsporing Verzocht gemist? Medewerker en klant slachtoffer van gewapende overval Purmerend

Opsporing Verzocht gemist? Medewerker en klant slachtoffer van gewapende overval Purmerend

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Medewerker en klant slachtoffer van gewapende overval <em>Purmerend</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken. Op 7 augustus 2021 plegen twee daders een gewapende overval op een winkel in Purmerend. De medewerker is aanwezig, maar er is ook een klant in de winkel. De overvallers lijken geïrriteerd omdat ze niet meer kluizen kunnen vinden, ze zijn ergens naar op zoek. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Medewerker en klant slachtoffer van gewapende overval Purmerend

Op 7 augustus 2021 plegen twee daders een gewapende overval op een winkel in Purmerend. De medewerker is aanwezig, maar er is ook een klant in de winkel. De overvallers lijken geïrriteerd omdat ze niet meer kluizen kunnen vinden, ze zijn ergens naar op zoek.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Medewerker en klant slachtoffer van gewapende overval Purmerend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV