Opsporing Verzocht: Man loopt schedelfractuur op bij woningoverval Nuland

Opsporing Verzocht: Man loopt schedelfractuur op bij woningoverval Nuland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Man loopt schedelfractuur op bij woningoverval <em>Nuland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken. In de nacht van 17 op 18 januari is er door drie daders een gewelddadige woningoverval gepleegd. De daders dreigden met een vuurwapen en de mannelijke bewoner loopt tijdens de overval een behoorlijke schedelfractuur op. De mannen zijn op beeld gebracht en er zijn nog geen aanhoudingen gepleegd. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Man loopt schedelfractuur op bij woningoverval Nuland

In de nacht van 17 op 18 januari is er door drie daders een gewelddadige woningoverval gepleegd. De daders dreigden met een vuurwapen en de mannelijke bewoner loopt tijdens de overval een behoorlijke schedelfractuur op. De mannen zijn op beeld gebracht en er zijn nog geen aanhoudingen gepleegd.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Man loopt schedelfractuur op bij woningoverval Nuland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV