Opsporing Verzocht: man met mes overvalt supermarkt Breda

Opsporing Verzocht: man met mes overvalt supermarkt Breda

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: man met mes overvalt supermarkt <em>Breda</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken. Vrijdagavond 15 oktober besluit een overvaller om een supermarkt in Breda binnen te gaan. Hij gaat recht op zijn doel af, de kassa, waar meerdere collega's staan en daarnaast ook een klant. De overvaller begint direct met zijn mes te zwaaien en vertrekt na enkele minuten weer. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: man met mes overvalt supermarkt Breda

Vrijdagavond 15 oktober besluit een overvaller om een supermarkt in Breda binnen te gaan. Hij gaat recht op zijn doel af, de kassa, waar meerdere collega's staan en daarnaast ook een klant. De overvaller begint direct met zijn mes te zwaaien en vertrekt na enkele minuten weer.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: man met mes overvalt supermarkt Breda of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV