Johan Derksen in VI Vandaag negatief over versoepelingen: "Alleen maar verliesgevend"

Johan Derksen in VI Vandaag negatief over versoepelingen: "Alleen maar verliesgevend"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> in <em>VI Vandaag</em> negatief over versoepelingen: &quot;Alleen maar verliesgevend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen is absoluut niet te spreken over de aangekondigde versoepelingen tijdens de persconferentie van 25 januari. "Alleen maar verliesgevend", noemt hij het. Voor de theaters is het niet te doen om maar voor een derde open te gaan. Bovendien moet je dan gaan kiezen tussen je toeschouwers waar niemand blij van wordt. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen is absoluut niet te spreken over de aangekondigde versoepelingen tijdens de persconferentie van 25 januari. "Alleen maar verliesgevend", noemt hij het. Voor de theaters is het niet te doen om maar voor een derde open te gaan. Bovendien moet je dan gaan kiezen tussen je toeschouwers waar niemand blij van wordt.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI Vandaag negatief over versoepelingen: "Alleen maar verliesgevend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV