Op1: volgens Thomas van Groningen is kabinet gezwicht voor maatschappelijke druk

Op1: volgens Thomas van Groningen is kabinet gezwicht voor maatschappelijke druk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: volgens Thomas van Groningen is <em>kabinet</em> gezwicht voor maatschappelijke druk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. In de persconferentie die Mark Rutte en Ernst Kuipers dinsdagavond gaven werden forse versoepelingen aangekondigd, in ieder geval voor een periode van drie weken. Politiek verslaggever Thomas van Groningen weet dat dit het gevolg is van een enorme maatschappelijke druk; zelfs de burgemeesters deden een noodkreet in de richting van het kabinet. En nu maar hopen dat het goed gaat. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Suse van Kleef in Op1 over onderzoek naar Boris Johnson: "Hij heeft een enorm probleem" Bekijk deze video » Baukje Kempe vertelt bizar verhaal in Op1: haar vrienden waren undercoveragenten Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: volgens Thomas van Groningen is kabinet gezwicht voor maatschappelijke druk

In de persconferentie die Mark Rutte en Ernst Kuipers dinsdagavond gaven werden forse versoepelingen aangekondigd, in ieder geval voor een periode van drie weken. Politiek verslaggever Thomas van Groningen weet dat dit het gevolg is van een enorme maatschappelijke druk; zelfs de burgemeesters deden een noodkreet in de richting van het kabinet. En nu maar hopen dat het goed gaat.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: volgens Thomas van Groningen is kabinet gezwicht voor maatschappelijke druk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV