Johan Derksen over overlijden Wim Jansen: "Eén van de beste voetballers die we hebben gehad"

Johan Derksen over overlijden Wim Jansen: "Eén van de beste voetballers die we hebben gehad"

Uiteraard werd er ook in VI Vandaag stilgestaan bij het overlijden van Wim Jansen op 75-jarige leeftijd. Het Feyenoord-icoon, die ook bij het Nederlands elftal furore maakte, is volgens Johan Derksen "één van de beste voetballers die we hebben gehad".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> over overlijden <em>Wim Jansen</em>: &quot;Eén van de beste voetballers die we hebben gehad&quot; Uiteraard werd er ook in VI Vandaag stilgestaan bij het overlijden van Wim Jansen op 75-jarige leeftijd. Het Feyenoord-icoon, die ook bij het Nederlands elftal furore maakte, is volgens Johan Derksen "één van de beste voetballers die we hebben gehad". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Gesloten boekDerksen leerde Jansen goed kennen tijdens een reis door heel Europa, waar ze gingen kijken bij de jeugdopleidingen van clubs in andere landen. Als hij een bandrecorder had laten lopen, had Derksen een fantastisch verhaal gehad - maar dat wilde Jansen niet. Off the record vertelde de voetballer namelijk honderduit, maar in gesprek met journalisten was hij een gesloten boek. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending VI-trio giert om gesprek Harry Mens en Van Hanegem: "Kun jij het volgen?" Bekijk deze video » Johan Derksen in VI Vandaag negatief over versoepelingen: "Alleen maar verliesgevend" Bekijk deze video » VI Vandaag: krijgt de chauffeur van Ernst Kuipers xtc in handen gedrukt? Bekijk deze video » Heren in VI Vandaag verbazen zich over haar van Feyenoord-aanwinst Jorrit Hendrix Bekijk deze video » Henk Krol bezorgd over toekomst BBB van Caroline van der Plas: "Wordt lastig" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gesloten boek
Derksen leerde Jansen goed kennen tijdens een reis door heel Europa, waar ze gingen kijken bij de jeugdopleidingen van clubs in andere landen. Als hij een bandrecorder had laten lopen, had Derksen een fantastisch verhaal gehad - maar dat wilde Jansen niet. Off the record vertelde de voetballer namelijk honderduit, maar in gesprek met journalisten was hij een gesloten boek.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over overlijden Wim Jansen: "Eén van de beste voetballers die we hebben gehad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV