Albert Verlinde gaat door het stof voor Humberto Tan, "Ongelofelijk veel spijt" (video)

Albert Verlinde gaat door het stof voor Humberto Tan, "Ongelofelijk veel spijt" (video)

Tijdens het napraten over BOOS en The Voice of Holland bij Shownieuws vraagt Albert Verlinde ineens het woord, waarna hij diep door het stof gaat: "Het is nu ruim een week geleden dat ik die belachelijke en stomme uitspraken deed over Humberto Tan en ik wil echt hierbij zeggen dat ik ongelofelijk veel spijt heb en oprechte excuses aanbied aan Humberto voor die idiote domme uitspraak."

Heeft Humberto al gereageerd?
Humberto heeft, op Twitter althans, nog niet gereageerd op de excuses van Albert. De presentator kan zijn aangifte overigens niet intrekken. Wel kan hij de officier van justitie vragen om er nog eens goed naar te kijken. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Albert Verlinde gaat door het stof voor <em>Humberto Tan</em>, &quot;Ongelofelijk veel spijt&quot; (video) Tijdens het napraten over BOOS en The Voice of Holland bij Shownieuws vraagt Albert Verlinde ineens het woord, waarna hij diep door het stof gaat: "Het is nu ruim een week geleden dat ik die belachelijke en stomme uitspraken deed over Humberto Tan en ik wil echt hierbij zeggen dat ik ongelofelijk veel spijt heb en oprechte excuses aanbied aan Humberto voor die idiote domme uitspraak." Heeft Humberto al gereageerd?Humberto heeft, op Twitter althans, nog niet gereageerd op de excuses van Albert. De presentator kan zijn aangifte overigens niet intrekken. Wel kan hij de officier van justitie vragen om er nog eens goed naar te kijken. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Albert Verlinde: 'Humberto Tan appte leuke vrouwen na uitzendingen Late Night' (Shownieuws) Bekijk deze video » Albert Verlinde over aangifte Humberto Tan: "Nooit gezegd dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond" (video) Bekijk deze video » René van der Gijp sloopt Albert Verlinde bij VI Vandaag: "Valse nicht!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde gaat door het stof voor Humberto Tan, "Ongelofelijk veel spijt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV