Zien: Özcan Akyol over Geknipte Gast seizoen 5 met o.a. Tineke de Nooij

Zien: Özcan Akyol over Geknipte Gast seizoen 5 met o.a. Tineke de Nooij

Tineke de Nooij is te gast in het nieuwe, vijfde seizoen van het tv-programma De Geknipte Gast. Ook Wende Snijders, Nadia Moussaid, Peter Plasman, Robert ten Brink en Defano Holwijn nemen vanaf 28 januari plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol (37), meldt omroep BNNVARA. Bekijk hieronder een Shownieuws-fragment met Akyol over het nieuwe seizoen.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Özcan Akyol</em> over <em>Geknipte Gast</em> seizoen 5 met o.a. <em>Tineke de Nooij</em> Tineke de Nooij is te gast in het nieuwe, vijfde seizoen van het tv-programma De Geknipte Gast. Ook Wende Snijders, Nadia Moussaid, Peter Plasman, Robert ten Brink en Defano Holwijn nemen vanaf 28 januari plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol (37), meldt omroep BNNVARA. Bekijk hieronder een Shownieuws-fragment met Akyol over het nieuwe seizoen. Lees verder onder de video. VerhuizingNieuw dit jaar is dat het programma verhuist van de woensdag naar de vrijdag en dat het programma vijf minuten langer zal duren dan voorheen. In plaats van vijftien minuten spreekt Eus nu twintig minuten met zijn gast. De Geknipte Gast zie je vanaf 28 januari op NPO 2. Je kan De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Eva Jinek te gast in De Geknipte Gast Bekijk deze video » Video: Özcan Akyol blikt terug op zijn 2021 bij Tijd voor MAX Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verhuizing
Nieuw dit jaar is dat het programma verhuist van de woensdag naar de vrijdag en dat het programma vijf minuten langer zal duren dan voorheen. In plaats van vijftien minuten spreekt Eus nu twintig minuten met zijn gast.

De Geknipte Gast zie je vanaf 28 januari op NPO 2. Je kan De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV