Atlas aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Atlas aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Atlas aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Atlas is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen vol wetenschap achter het nieuws en nieuws uit de wetenschap. Elke woensdag om 20.25 uur op NPO 2. PerspectiefPetra Grijzen presenteert Atlas. Het programma beziet de actualiteit vanuit een wetenschappelijk perspectief, met gesprekken in de studio en reportages vanuit het veld, laboratoria en onderzoeksinstellingen. ReportagesVerslaggevers Sosha Duysker, Elisabeth van Nimwegen en Lieven Scheire gaan op pad om reportages te maken. Liefde vinden door wetenschap: Are You The One? nu te zien op Videoland en MTV (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Wantrouwen binnen de samenleving in wetenschap wordt steeds groter Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Atlas is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen vol wetenschap achter het nieuws en nieuws uit de wetenschap. Elke woensdag om 20.25 uur op NPO 2.

Perspectief
Petra Grijzen presenteert Atlas. Het programma beziet de actualiteit vanuit een wetenschappelijk perspectief, met gesprekken in de studio en reportages vanuit het veld, laboratoria en onderzoeksinstellingen.

Reportages
Verslaggevers Sosha Duysker, Elisabeth van Nimwegen en Lieven Scheire gaan op pad om reportages te maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Atlas

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Atlas aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV