Docu Schone Bergen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Schone Bergen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Schone Bergen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Berggids Jangmu Sherpa en haar broer, befaamd bergbeklimmer Mingma G. Sherpa, beklimmen de Mount Everest en ruimen afval en tentresten op. InkomenBerggids zijn is de belangrijkste bron van inkomen voor de Sherpa's, maar door de pandemie blijven de toeristen weg. StrafDe oorspronkelijke bewoners van de Himalaya zien dit als een straf van de goden, en daarom proberen ze hen weer gunstig te stemmen. Helmcamera'sBeelden van helmcamera's tonen hoe de Sherpa's de bergen zo goed als ze kunnen weer schoonmaken. Daphne de Jong beklom de Mount Everest: "Je ziet gewoon dode mensen liggen" Bekijk deze video » Beelden Mount Everest- beklimming Chinezen: Is de berg echt 8844 meter hoog? Bekijk deze video » Zomergasten: Jaap Goudsmit leerde over serendipiteit door de Mount Everest Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Berggids Jangmu Sherpa en haar broer, befaamd bergbeklimmer Mingma G. Sherpa, beklimmen de Mount Everest en ruimen afval en tentresten op.

Inkomen
Berggids zijn is de belangrijkste bron van inkomen voor de Sherpa's, maar door de pandemie blijven de toeristen weg.

Straf
De oorspronkelijke bewoners van de Himalaya zien dit als een straf van de goden, en daarom proberen ze hen weer gunstig te stemmen.

Helmcamera's
Beelden van helmcamera's tonen hoe de Sherpa's de bergen zo goed als ze kunnen weer schoonmaken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Schone Bergen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV