Meiden Die Rijden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Meiden Die Rijden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Meiden Die Rijden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Meiden die rijden seizoen 2 vanaf 26 januari op NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Meiden die rijden: trucker Amy krijgt nogal bizarre verzoeken voor geld Bekijk deze video » Vanavond start een nieuw seizoen van 'Meiden die rijden', waarin vrouwen worden gevolgd die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden. Elke woensdag om 20.25 uur op NPO 3. NuchterheidDat vrachtwagenchauffeurs niet alleen maar bestaan uit brede, shag rokende kerels, bewezen de truckervrouwen al in het eerste seizoen. Nu volgt een nieuwe serie portretten van de stoerste vrachtwagenchauffeuses van Nederland, met ook in dit seizoen een heerlijke dosis nuchterheid en humor van voice-overstem Ton Kas. MoederPowNed volgt onder anderen de 59-jarige Anneke, rot in het vak en moeder van 8 kinderen. Ze rijdt al 40 jaar op de wagen door heel Europa. Samantha (25) is een echte junior trucker met nog maar een paar maanden ervaring. Miss WorldVerder volgt het programma bijvoorbeeld de avontuurlijke truckergirl Fabienne (22) die met een autolaadkraan bouwmaterialen door heel Nederland levert. Ze vindt alles mooi waar diesel ingaat, maar is daarnaast ook nog eens kandidaat voor een Nederlandse Miss World-verkiezing. Meiden Die Rijden: ‘Ik kan koffiedrinken, bellen en roken tijdens het rijden’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Meiden Die Rijden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van 'Meiden die rijden', waarin vrouwen worden gevolgd die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden. Elke woensdag om 20.25 uur op NPO 3.

Nuchterheid
Dat vrachtwagenchauffeurs niet alleen maar bestaan uit brede, shag rokende kerels, bewezen de truckervrouwen al in het eerste seizoen. Nu volgt een nieuwe serie portretten van de stoerste vrachtwagenchauffeuses van Nederland, met ook in dit seizoen een heerlijke dosis nuchterheid en humor van voice-overstem Ton Kas.

Moeder
PowNed volgt onder anderen de 59-jarige Anneke, rot in het vak en moeder van 8 kinderen. Ze rijdt al 40 jaar op de wagen door heel Europa. Samantha (25) is een echte junior trucker met nog maar een paar maanden ervaring.

Miss World
Verder volgt het programma bijvoorbeeld de avontuurlijke truckergirl Fabienne (22) die met een autolaadkraan bouwmaterialen door heel Nederland levert. Ze vindt alles mooi waar diesel ingaat, maar is daarnaast ook nog eens kandidaat voor een Nederlandse Miss World-verkiezing.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Meiden die rijden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Meiden Die Rijden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV