Wopke Hoekstra bij Beau over conflict met Rusland: "Situatie is zeer, zeer zorgelijk"

Wopke Hoekstra bij Beau over conflict met Rusland: "Situatie is zeer, zeer zorgelijk"

De Koude Oorlog is weer helemaal terug nu er een oorlog tussen Rusland en Oekraïne ophanden lijkt. Wopke Hoekstra, de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, erkent bij Beau dat de situatie "zeer, zeer zorgelijk" is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wopke Hoekstra</em> bij <em>Beau</em> over conflict met Rusland: &quot;Situatie is zeer, zeer zorgelijk&quot; De Koude Oorlog is weer helemaal terug nu er een oorlog tussen Rusland en Oekraïne ophanden lijkt. Wopke Hoekstra, de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, erkent bij Beau dat de situatie "zeer, zeer zorgelijk" is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. "Plek 1, 2 en 3"Hoekstra stelt dat het conflict met Rusland bij hem op "plek 1, 2 en 3" staat, hoewel het in veel andere delen van de wereld ook bepaald niet rustig is. Volgens Hoekstra is de geopolitiek van de Koude Oorlog terug van "misschien wel nooit weggeweest". Beau van Erven Dorens maakt zich zorgen om de Nederlanders in Oekraïne; wat doet het kabinet om ze terug te halen? Het roept meteen herinneringen op aan de chaotische evacuatie uit Afghanistan. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Gijs Rademaker peilde stemming in het land: "Mensen zijn klaar met maatregelen" Bekijk deze video » Beau: Snollebollekes over uitstellen Gelredome-concerten Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens vraagt aan Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne gaan vechten Bekijk deze video » Beau gemist? Floor Bremer ziet spanning in de ogen van Rutte en Kuipers Bekijk deze video » Wopke Hoekstra openhartig in Beau: "Europa nauwelijks in staat continent te verdedigen" Bekijk deze video » Beau: Marjolein Hartman schreef boek Rauw, over haar omgekomen zoon Max Bekijk deze video »
Talkshow :
Wopke Hoekstra bij Beau over conflict met Rusland: "Situatie is zeer, zeer zorgelijk"

"Plek 1, 2 en 3"
Hoekstra stelt dat het conflict met Rusland bij hem op "plek 1, 2 en 3" staat, hoewel het in veel andere delen van de wereld ook bepaald niet rustig is. Volgens Hoekstra is de geopolitiek van de Koude Oorlog terug van "misschien wel nooit weggeweest". Beau van Erven Dorens maakt zich zorgen om de Nederlanders in Oekraïne; wat doet het kabinet om ze terug te halen? Het roept meteen herinneringen op aan de chaotische evacuatie uit Afghanistan.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wopke Hoekstra bij Beau over conflict met Rusland: "Situatie is zeer, zeer zorgelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV