Beau van Erven Dorens vraagt aan Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne gaan vechten

Beau van Erven Dorens vraagt aan Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne gaan vechten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau van Erven Dorens</em> vraagt aan Wopke Hoekstra of <em>NAVO-soldaten</em> in Oekraïne gaan vechten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Beau van Erven Dorens lijkt zich ernstig zorgen te maken over een Russische inval in Oekraïne. Volgens hem stellen economische straffen weinig voor; als de NAVO niet terugschiet, zal Poetin denken dat ze van Europa en de Verenigde Staten weinig te duchten hebben. Hij vraagt dan ook aan minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne zullen vechten. Daar komt echter om de hoek kijken dat Oekraïne geen lid is van dit bondgenootschap. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Gijs Rademaker peilde stemming in het land: "Mensen zijn klaar met maatregelen" Bekijk deze video » Wopke Hoekstra bij Beau over conflict met Rusland: "Situatie is zeer, zeer zorgelijk" Bekijk deze video » Beau: Snollebollekes over uitstellen Gelredome-concerten Bekijk deze video » Beau gemist? Floor Bremer ziet spanning in de ogen van Rutte en Kuipers Bekijk deze video » Wopke Hoekstra openhartig in Beau: "Europa nauwelijks in staat continent te verdedigen" Bekijk deze video » Beau: Marjolein Hartman schreef boek Rauw, over haar omgekomen zoon Max Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau van Erven Dorens vraagt aan Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne gaan vechten

Beau van Erven Dorens lijkt zich ernstig zorgen te maken over een Russische inval in Oekraïne. Volgens hem stellen economische straffen weinig voor; als de NAVO niet terugschiet, zal Poetin denken dat ze van Europa en de Verenigde Staten weinig te duchten hebben. Hij vraagt dan ook aan minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne zullen vechten. Daar komt echter om de hoek kijken dat Oekraïne geen lid is van dit bondgenootschap.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens vraagt aan Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne gaan vechten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV