Jochem Myjer: "Mijn kinderen vinden mij irritant voorlezen" (video)

Jochem Myjer: "Mijn kinderen vinden mij irritant voorlezen" (video)

Jochem Myjer vertelt aan Wietze de Jager best graag voor te lezen maar zijn eigen kinderen zitten daar helaas niet echt op te wachten: :"Mijn kinderen vinden mij irritant voorlezen dus mama moet het doen. Het is allemaal te overdreven en je probeert dan te grappig te doen, zeggen ze dan." Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow met Wietze en Klaas hieronder.

<em>Jochem Myjer</em>: &quot;Mijn kinderen vinden mij irritant voorlezen&quot; (video) Jochem Myjer vertelt aan Wietze de Jager best graag voor te lezen maar zijn eigen kinderen zitten daar helaas niet echt op te wachten: :"Mijn kinderen vinden mij irritant voorlezen dus mama moet het doen. Het is allemaal te overdreven en je probeert dan te grappig te doen, zeggen ze dan." Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow met Wietze en Klaas hieronder. Bekijk ook Jochem Myjer in Op1 over nieuw tv-programma: "Natuur is mijn tweede grote liefde" Bekijk deze video » Caroline van der Plas na versoepelingen: 'Ik ga ZUIPEN' (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jochem Myjer: "Mijn kinderen vinden mij irritant voorlezen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV