Wopke Hoekstra openhartig in Beau: "Europa nauwelijks in staat continent te verdedigen"

Wopke Hoekstra openhartig in Beau: "Europa nauwelijks in staat continent te verdedigen"

Wopke Hoekstra was bij Beau aan tafel opvallend openhartig over de militaire macht van Europa. Volgens de minister van Buitenlandse Zaken is Europa "nauwelijks in staat het eigen continent te verdedigen". Dat biedt weinig hoop voor het conflict met Rusland...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wopke Hoekstra</em> openhartig in <em>Beau</em>: &quot;Europa nauwelijks in staat continent te verdedigen&quot; Wopke Hoekstra was bij Beau aan tafel opvallend openhartig over de militaire macht van Europa. Volgens de minister van Buitenlandse Zaken is Europa "nauwelijks in staat het eigen continent te verdedigen". Dat biedt weinig hoop voor het conflict met Rusland... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Economische reusVolgens Hoekstra is Europa een economische reus, "heeft formidabel veel economische macht", maar in geopolitieke zin is er nog veel werk te verzetten. Er bekruipt Hoekstra bijna een gevoel van schaamte vanwege het gebrek aan militaire macht. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Gijs Rademaker peilde stemming in het land: "Mensen zijn klaar met maatregelen" Bekijk deze video » Wopke Hoekstra bij Beau over conflict met Rusland: "Situatie is zeer, zeer zorgelijk" Bekijk deze video » Beau: Snollebollekes over uitstellen Gelredome-concerten Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens vraagt aan Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne gaan vechten Bekijk deze video » Beau gemist? Floor Bremer ziet spanning in de ogen van Rutte en Kuipers Bekijk deze video » Beau: Marjolein Hartman schreef boek Rauw, over haar omgekomen zoon Max Bekijk deze video »
Talkshow :
Wopke Hoekstra openhartig in Beau: "Europa nauwelijks in staat continent te verdedigen"

Economische reus
Volgens Hoekstra is Europa een economische reus, "heeft formidabel veel economische macht", maar in geopolitieke zin is er nog veel werk te verzetten. Er bekruipt Hoekstra bijna een gevoel van schaamte vanwege het gebrek aan militaire macht.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wopke Hoekstra openhartig in Beau: "Europa nauwelijks in staat continent te verdedigen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV