Beau: Marjolein Hartman schreef boek Rauw, over haar omgekomen zoon Max

Beau: Marjolein Hartman schreef boek Rauw, over haar omgekomen zoon Max

Twee jaar geleden kwamen vijf surfers om het leven bij Scheveningen, vanwege een metershoge en verstrikkende schuimlaag waarin ze terecht kwamen. Een van die jongens was Max. Zijn moeder Marjolein Hartman schreef een boek (Rauw) over haar verdriet en de rouw en sprak er dinsdagavond over bij Beau: "Anderhalve maand nadat het gebeurde ben ik gaan schrijven. Het boek is vrijwel in het moment steeds geschreven dus mijn zenuwen lagen aan de oppervlakte, ik kon niet nuanceren. Alles wat ik beschrijf is echt in het moment."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Marjolein Hartman schreef boek <em>Rauw</em>, over haar omgekomen zoon Max Twee jaar geleden kwamen vijf surfers om het leven bij Scheveningen, vanwege een metershoge en verstrikkende schuimlaag waarin ze terecht kwamen. Een van die jongens was Max. Zijn moeder Marjolein Hartman schreef een boek (Rauw) over haar verdriet en de rouw en sprak er dinsdagavond over bij Beau: "Anderhalve maand nadat het gebeurde ben ik gaan schrijven. Het boek is vrijwel in het moment steeds geschreven dus mijn zenuwen lagen aan de oppervlakte, ik kon niet nuanceren. Alles wat ik beschrijf is echt in het moment." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Gijs Rademaker peilde stemming in het land: "Mensen zijn klaar met maatregelen" Bekijk deze video » Wopke Hoekstra bij Beau over conflict met Rusland: "Situatie is zeer, zeer zorgelijk" Bekijk deze video » Beau: Snollebollekes over uitstellen Gelredome-concerten Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens vraagt aan Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne gaan vechten Bekijk deze video » Beau gemist? Floor Bremer ziet spanning in de ogen van Rutte en Kuipers Bekijk deze video » Wopke Hoekstra openhartig in Beau: "Europa nauwelijks in staat continent te verdedigen" Bekijk deze video »
TV :
Beau: Marjolein Hartman schreef boek Rauw, over haar omgekomen zoon Max


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Marjolein Hartman schreef boek Rauw, over haar omgekomen zoon Max of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV