Ernst Daniël Smid in HLF8: 'Gaat goed, laat mijn uiterlijk je niet op verkeerde spoor brengen'

Ernst Daniël Smid in HLF8: 'Gaat goed, laat mijn uiterlijk je niet op verkeerde spoor brengen'

Ernst Daniël Smid liet dinsdagavond aan Johnny de Mol weten dat het goed met hem gaat, ondanks dat hij aan de ziekte van Parkinson lijdt. Hij voegt daar aan toe: "Laat je niet op het verkeerde spoor brengen door mijn uiterlijk. Van binnen is alles nog goed." Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

Ernst Daniël Smid in <em>HLF8</em>: 'Gaat goed, laat mijn uiterlijk je niet op verkeerde spoor brengen' Ernst Daniël Smid liet dinsdagavond aan Johnny de Mol weten dat het goed met hem gaat, ondanks dat hij aan de ziekte van Parkinson lijdt. Hij voegt daar aan toe: "Laat je niet op het verkeerde spoor brengen door mijn uiterlijk. Van binnen is alles nog goed." Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de promo van HLF8 (dinsdag 25 januari) Bekijk deze video » Francis van Broekhuizen in HLF8 over versoepelingen: "Kost ons alleen maar geld" Bekijk deze video » Francis van Broekhuizen zingt sterren van de hemel in HLF8 Bekijk deze video » Merlijn Poolman over persconferentie in HLF8: "Hoge stijging zelfmoord onder jongeren" Bekijk deze video » Ernst Daniël Smid in JA/NEE spel HLF8: "Klopt het dat u altijd een grote bek heeft gehad?" Bekijk deze video » HLF8: Guus Meeuwis brengt muzikale column over misbruik en toeslagen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ernst Daniël Smid in HLF8: 'Gaat goed, laat mijn uiterlijk je niet op verkeerde spoor brengen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV