Samantha tegen Leroy in Lang Leve de Liefde: "Ik ga niet zeggen dat je wat kilootjes moet afvallen'

Samantha tegen Leroy in Lang Leve de Liefde: "Ik ga niet zeggen dat je wat kilootjes moet afvallen'

Samantha laat haar date Leroy weten dat hij niet de persoon is waar ze normaal op af zou stappen: "Ik voel me er ook wel lullig want eigenlijk matchen we gewoon heel erg op dingen, maar het zijn niet de dingen waar ik op af zou stappen."

'Super oppervlakkig'
Het lijkt vooral een beetje over het uiterlijk van Leroy te gaan, hoe erg ze het ook vindt om dat toe te moeten geven: "Ik ga niet tegen jou zeggen van....ga eens even wat kilootjes afvallen want dan misschien kan het er wel zijn. Ik heb nou eenmaal wel een uiterlijke voorkeur en dat is echt wel super oppervlakkig", aldus de eerlijke Samantha. Leroy reageert overigens bijzonder goed op het hele verhaal. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Samantha tegen Leroy in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Ik ga niet zeggen dat je wat kilootjes moet afvallen' Samantha laat haar date Leroy weten dat hij niet de persoon is waar ze normaal op af zou stappen: "Ik voel me er ook wel lullig want eigenlijk matchen we gewoon heel erg op dingen, maar het zijn niet de dingen waar ik op af zou stappen." 'Super oppervlakkig'Het lijkt vooral een beetje over het uiterlijk van Leroy te gaan, hoe erg ze het ook vindt om dat toe te moeten geven: "Ik ga niet tegen jou zeggen van....ga eens even wat kilootjes afvallen want dan misschien kan het er wel zijn. Ik heb nou eenmaal wel een uiterlijke voorkeur en dat is echt wel super oppervlakkig", aldus de eerlijke Samantha. Leroy reageert overigens bijzonder goed op het hele verhaal. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: wil Richard zijn baard afscheren voor Claudia? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samantha tegen Leroy in Lang Leve de Liefde: "Ik ga niet zeggen dat je wat kilootjes moet afvallen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV