Australian Open: Medvedev terug in wedstrijd tegen Auger-Aliassime, pakt derde set

Australian Open: Medvedev terug in wedstrijd tegen Auger-Aliassime, pakt derde set

Daniil Medvedev is weer helemaal terug in de wedstrijd, na het winnen van de tiebreak in de derde set van zijn kwartfinalepartij tegen Felix Auger-Aliassime. De stand is nu 7-6, 6-3 en 6-7, in het voordeel van Auger-Aliassime. Het setpoint van de derde set zie je hieronder.

Australian Open: Medvedev terug in wedstrijd tegen <em>Auger-Aliassime</em>, pakt derde set Daniil Medvedev is weer helemaal terug in de wedstrijd, na het winnen van de tiebreak in de derde set van zijn kwartfinalepartij tegen Felix Auger-Aliassime. De stand is nu 7-6, 6-3 en 6-7, in het voordeel van Auger-Aliassime. Het setpoint van de derde set zie je hieronder. De Australian Open 2022 is van maandag 17 tot en met zondag 30 januari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 op tv en online via de livestreams van discovery+. Bekijk ook Australian Open: Tsitsipas verslaat Sinner en staat in halve finale, bekijk het matchpoint Bekijk deze video » Australian Open: Medvedev op achterstand tegen Auger-Aliassime Bekijk deze video »
Tennis :
Australian Open: Medvedev terug in wedstrijd tegen Auger-Aliassime, pakt derde set

De Australian Open 2022 is van maandag 17 tot en met zondag 30 januari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 op tv en online via de livestreams van discovery+.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Australian Open: Medvedev terug in wedstrijd tegen Auger-Aliassime, pakt derde set of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV