Voice-rel: GelreDome verwijdert Marco Borsato-tegels van Walk of Fame

Voice-rel: GelreDome verwijdert Marco Borsato-tegels van Walk of Fame

Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.

Marco Borsato is niet langer meer te vinden op de Walk of Fame van GelreDome. Het stadion verwijdert de twee tegels van Borsato en plakt een eerbetoon in de vorm van een plaquette af. Bekijk de video hieronder.

Boos
Borsato ligt onder vuur vanwege seksueel overschrijdend gedrag en verstopt zich sinds het nieuws over de misstanden bij The Voice of Holland. Vorige week kon heel de wereld in de BOOS aflevering horen hoe Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen zich hebben misdragen op de werkvloer van The Voice.

Bekijk hieronder de Shownieuws-beelden waarin de tegels van Marco Borsato van de Walk of Fame worden verwijderd.

<em>Voice-rel</em>: GelreDome verwijdert <em>Marco Borsato</em>-tegels van Walk of Fame Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv. Marco Borsato is niet langer meer te vinden op de Walk of Fame van GelreDome. Het stadion verwijdert de twee tegels van Borsato en plakt een eerbetoon in de vorm van een plaquette af. Bekijk de video hieronder. BoosBorsato ligt onder vuur vanwege seksueel overschrijdend gedrag en verstopt zich sinds het nieuws over de misstanden bij The Voice of Holland. Vorige week kon heel de wereld in de BOOS aflevering horen hoe Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen zich hebben misdragen op de werkvloer van The Voice. Bekijk hieronder de Shownieuws-beelden waarin de tegels van Marco Borsato van de Walk of Fame worden verwijderd. Bekijk ook Sigrid ten Napel over Voice-rel: "We durven scherper te worden" (video) Bekijk deze video » Voice-rel: Verbaasde Jordi Versteegden over statement omtrent Ali B: "Dit is een begin" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voice-rel: GelreDome verwijdert Marco Borsato-tegels van Walk of Fame of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV