M gemist? Seksuoloog Ellen Laan heeft de clitoris op de kaart gezet

M gemist? Seksuoloog Ellen Laan heeft de clitoris op de kaart gezet

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 26 januari. Je kan ook de hele uitzending van 26 januari terugkijken bij Gids.tv.

Afgelopen weekend overleed seksuoloog Ellen Laan op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Laan heeft in haar carrière baanbrekend onderzoek gedaan naar de seksbeleving van vrouwen. Goede vriend en collega van haar, Rik van Lunsen, vertelt in M over het belang van onderzoek naar het vrouwelijk geslachtsorgaan.

Lees verder onder de video.

<em>M</em> gemist? Seksuoloog <em>Ellen Laan</em> heeft de <em>clitoris</em> op de kaart gezet Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 26 januari. Je kan ook de hele uitzending van 26 januari terugkijken bij Gids.tv. Afgelopen weekend overleed seksuoloog Ellen Laan op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Laan heeft in haar carrière baanbrekend onderzoek gedaan naar de seksbeleving van vrouwen. Goede vriend en collega van haar, Rik van Lunsen, vertelt in M over het belang van onderzoek naar het vrouwelijk geslachtsorgaan. Lees verder onder de video. ClitorisLaan zette de anatomie van de clitoris op de kaart en weerlegde de veel gebezigde mythe dat de meeste vrouwen kunnen klaarkomen door penetratie van een penis in de vagina. Ze onderzocht dat het van cruciaal belang is dat de clitoris opgezwollen is en blijft tijdens de seks. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
M gemist? Seksuoloog Ellen Laan heeft de clitoris op de kaart gezet

Clitoris
Laan zette de anatomie van de clitoris op de kaart en weerlegde de veel gebezigde mythe dat de meeste vrouwen kunnen klaarkomen door penetratie van een penis in de vagina. Ze onderzocht dat het van cruciaal belang is dat de clitoris opgezwollen is en blijft tijdens de seks.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op M gemist? Seksuoloog Ellen Laan heeft de clitoris op de kaart gezet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV