Corine Ellemeet in HLF8 over wetsvoorstel: "Abortus is een politieke speelbal geworden"

Corine Ellemeet in HLF8 over wetsvoorstel: "Abortus is een politieke speelbal geworden"

Donderdag 26 januari debatteert de Tweede Kamer over het wetsvoorstel tot het afschaffen van de verplichte minimale beraadtermijn van vijf dagen bij abortus. Corine Ellemeet trekt in HLF8 een pijnlijke conclusie over de afschaffing: "Abortus is een politieke speelbal geworden."

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Corine Ellemeet</em> in <em>HLF8</em> over wetsvoorstel: &quot;Abortus is een politieke speelbal geworden&quot; Donderdag 26 januari debatteert de Tweede Kamer over het wetsvoorstel tot het afschaffen van de verplichte minimale beraadtermijn van vijf dagen bij abortus. Corine Ellemeet trekt in HLF8 een pijnlijke conclusie over de afschaffing: "Abortus is een politieke speelbal geworden." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Corine Ellemeet in HLF8 over wetsvoorstel: "Abortus is een politieke speelbal geworden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV