Video: Frank Boeijen brengt een muzikale ode aan de luisteraar in HLF8

Video: Frank Boeijen brengt een muzikale ode aan de luisteraar in HLF8

Frank Boeijen is een gevestigde artiest in de Nederlandse muziekindustrie. Deze maand bracht de zanger zijn nieuwste album, Subliem gebaar, uit. In HLF8 brengt Boeijen een ode aan de luisteraar.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Frank Boeijen</em> brengt een muzikale ode aan de luisteraar in <em>HLF8</em> Frank Boeijen is een gevestigde artiest in de Nederlandse muziekindustrie. Deze maand bracht de zanger zijn nieuwste album, Subliem gebaar, uit. In HLF8 brengt Boeijen een ode aan de luisteraar. Tekst gaat verder onder de video. Dubbel jubileumFrank viert dit jaar een dubbel jubileum. Niet alleen is zijn 30e album recent verschijnen, hij wordt ook 65 dit jaar. We hoeven niet bang te zijn dat de zanger binnenkort met pensioen gaat, hij blijft gewoon doorgaan met mooie dingen maken. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dubbel jubileum
Frank viert dit jaar een dubbel jubileum. Niet alleen is zijn 30e album recent verschijnen, hij wordt ook 65 dit jaar. We hoeven niet bang te zijn dat de zanger binnenkort met pensioen gaat, hij blijft gewoon doorgaan met mooie dingen maken.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV