Hilarische beelden: Publiek VI Vandaag moet klokslag 22:00 uur vertrekken

Hilarische beelden: Publiek VI Vandaag moet klokslag 22:00 uur vertrekken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

Voor het eerst sinds de start van de talkshow mocht er woensdagavond publiek aanwezig zijn bij de uitzending van VI Vandaag. Het geluk was niet van lange duur, vanwege de coronaregels moesten de gasten klokslag 22:00 de studio verlaten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hilarische beelden</em>: Publiek <em>VI Vandaag</em> moet klokslag 22:00 uur vertrekken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Voor het eerst sinds de start van de talkshow mocht er woensdagavond publiek aanwezig zijn bij de uitzending van VI Vandaag. Het geluk was niet van lange duur, vanwege de coronaregels moesten de gasten klokslag 22:00 de studio verlaten. Tekst gaat verder onder de video. Grote chaosHet publiek schoof even na half tien aan in de talkshow, maar moest na amper een half uurtje uitzending hun biezen alweer pakken. Het was een chaotische en hilarische vertoning, vol toeters en bellen. "Afstand houden! Neem je biertje mee! Tot ziens hè", roept Wilfred Genee vanachter zijn tafel. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Grote chaos
Het publiek schoof even na half tien aan in de talkshow, maar moest na amper een half uurtje uitzending hun biezen alweer pakken. Het was een chaotische en hilarische vertoning, vol toeters en bellen. "Afstand houden! Neem je biertje mee! Tot ziens hè", roept Wilfred Genee vanachter zijn tafel.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Publiek VI Vandaag moet klokslag 22:00 uur vertrekken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV