Zien: Johan Derksen vermoedt dat Frank Boeijen dronken was bij HLF8

Zien: Johan Derksen vermoedt dat Frank Boeijen dronken was bij HLF8

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Johan Derksen</em> vermoedt dat Frank Boeijen dronken was bij <em>HLF8</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen keek woensdag voor aanvang van VI Vandaag naar HLF8, de talkshow van Johnny de Mol. De analist zag daar hoe Frank Boeijen een ode aan de luisteraar bracht, maar hem bekroop het gevoel dat Boeijen dronken was. "Hij zong met dubbele tong en de tekst sloeg als kut op Dirk." De hilariteit in VI wordt nog groter als De Mol het item afsluit met de gevleugelde woorden: "Heel bijzonder om hier zo naast te zitten!" Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen keek woensdag voor aanvang van VI Vandaag naar HLF8, de talkshow van Johnny de Mol. De analist zag daar hoe Frank Boeijen een ode aan de luisteraar bracht, maar hem bekroop het gevoel dat Boeijen dronken was. "Hij zong met dubbele tong en de tekst sloeg als kut op Dirk." De hilariteit in VI wordt nog groter als De Mol het item afsluit met de gevleugelde woorden: "Heel bijzonder om hier zo naast te zitten!"

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV