Winterspelen: Kjeld Nuis lacht om mannen in Minions pakken: "Alsof ze honing zoeken"

Winterspelen: Kjeld Nuis lacht om mannen in Minions pakken: "Alsof ze honing zoeken"

<em>Winterspelen</em>: <em>Kjeld Nuis</em> lacht om mannen in Minions pakken: &quot;Alsof ze honing zoeken&quot; Bekijk hier alles van de Winterspelen 2022. Langebaanschaatser Kjeld Nuis is voor de Winterspelen naar Peking afgereisd. Radio 538-dj Wietze de Jager spreekt met Kjeld vanuit Peking. Wietze is jaloers op de zon die daar schijnt. Kjeld is uitgerust en klinkt zeer positief. Hij meldt wel dat er bij aankomst "minions in witte pakken" stonden vanwege de coronamaatregelen: "Alsof ze allemaal honing aan het zoeken zijn", grapt hij. Bekijk het Radio 538-fragment met Kjed Nuis hierboven. De Olympische Winterspelen van 2022 in Peking zijn van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari dagelijks van ongeveer 02.00 tot 17.00 uur live te zien op NPO 1 en Eurosport 1 en 2 en online via livestreams op NOS.nl, discovery+, Eurosport Player en via Gids.tv. Bekijk ook Video: Thomas Krol prolongeert nationale titel op de 1500 meter afstand schaatsen Bekijk deze video » Zien: volgens deze BN'ers wint Max Verstappen GP Abu Dhabi 2021 Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk hier alles van de Winterspelen 2022.

Langebaanschaatser Kjeld Nuis is voor de Winterspelen naar Peking afgereisd. Radio 538-dj Wietze de Jager spreekt met Kjeld vanuit Peking. Wietze is jaloers op de zon die daar schijnt. Kjeld is uitgerust en klinkt zeer positief. Hij meldt wel dat er bij aankomst "minions in witte pakken" stonden vanwege de coronamaatregelen: "Alsof ze allemaal honing aan het zoeken zijn", grapt hij.

Bekijk het Radio 538-fragment met Kjed Nuis hierboven.

De Olympische Winterspelen van 2022 in Peking zijn van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari dagelijks van ongeveer 02.00 tot 17.00 uur live te zien op NPO 1 en Eurosport 1 en 2 en online via livestreams op NOS.nl, discovery+, Eurosport Player en via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV