Beau: Gunay Uslu had ‘goed gesprek’ met John de Mol over The Voice-schandaal

Beau: Gunay Uslu had ‘goed gesprek’ met John de Mol over The Voice-schandaal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Jaïr Ferwerda is voor Beau naar Haarlem gegaan om te praten met de kersverse staatssecretaris van Cultuur en Media, Gunay Uslu. Zij vertelt meer over het ‘goede gesprek’ dat ze met John de Mol heeft gehad over het The Voice-schandaal en laat weten dat er meer gesprekken gaan volgen. Uslu is nu twee weken staatssecretaris maar verklapt dat ze het tot nu toe ‘nog niet heel leuk’ vindt…

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Gunay Uslu had ‘goed gesprek’ met John de Mol over <em>The Voice</em>-schandaal Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Jaïr Ferwerda is voor Beau naar Haarlem gegaan om te praten met de kersverse staatssecretaris van Cultuur en Media, Gunay Uslu. Zij vertelt meer over het ‘goede gesprek’ dat ze met John de Mol heeft gehad over het The Voice-schandaal en laat weten dat er meer gesprekken gaan volgen. Uslu is nu twee weken staatssecretaris maar verklapt dat ze het tot nu toe ‘nog niet heel leuk’ vindt… Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Gunay Uslu had ‘goed gesprek’ met John de Mol over The Voice-schandaal


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Gunay Uslu had ‘goed gesprek’ met John de Mol over The Voice-schandaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV