Marble Mania: bloednerveuze Michael van Gerwen wil graag bowlen met hekjes

Marble Mania: bloednerveuze Michael van Gerwen wil graag bowlen met hekjes

In Marble Mania gaan deze week drie darters de strijd met elkaar aan. Je zou zeggen dat ze goed met knikkers kunnen spelen omdat ze gewend zijn hun pijlen op een bepaald doel te richten, maar de mannen hebben veel moeite met bepaalde knikkerspellen.

Lees verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: bloednerveuze Michael van Gerwen wil graag bowlen met hekjes In Marble Mania gaan deze week drie darters de strijd met elkaar aan. Je zou zeggen dat ze goed met knikkers kunnen spelen omdat ze gewend zijn hun pijlen op een bepaald doel te richten, maar de mannen hebben veel moeite met bepaalde knikkerspellen. Lees verder onder de video. Kunnen darters niet bowlen?Michael van Gerwen, Vincent van der Voort en Raymond van Barneveld krijgen de uitdaging voor hun kiezen om te bowlen met knikkers. Van Gerwen is naar eigen zeggen bloednerveus en bakt er ook weinig van. Hij zou op de bowlingbaan dan ook serieus vragen of de hekjes voor de geulen omhoog mogen, zogenaamd ‘voor zijn dochter’… Bekijk de video van Marble Mania hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Marble Mania gemist? Jörgen Raymann de snelste in bijzondere junglebaan Bekijk deze video » Marble Mania gemist? Cabaretiers racen voor de winst op Formule 1-baan Bekijk deze video »
TV :
Marble Mania: bloednerveuze Michael van Gerwen wil graag bowlen met hekjes

Kunnen darters niet bowlen?
Michael van Gerwen, Vincent van der Voort en Raymond van Barneveld krijgen de uitdaging voor hun kiezen om te bowlen met knikkers. Van Gerwen is naar eigen zeggen bloednerveus en bakt er ook weinig van. Hij zou op de bowlingbaan dan ook serieus vragen of de hekjes voor de geulen omhoog mogen, zogenaamd ‘voor zijn dochter’…

Bekijk de video van Marble Mania hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV