De Geknipte Gast: Robert ten Brink over het missen van de uitvaart van zijn moeder

De Geknipte Gast: Robert ten Brink over het missen van de uitvaart van zijn moeder

Robert ten Brink is te gast in het vijfde seizoen van het programma De Geknipte Gast. Hij vertelt openhartig over de periode waarin hij zijn moeder verloor en haar uitvaart heeft moeten missen, vanwege zijn reis voor 'All You Need is Love'. Bekijk een fragment uit De Geknipte Gast hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>De Geknipte Gast</em>: <em>Robert ten Brink</em> over het missen van de uitvaart van zijn moeder Robert ten Brink is te gast in het vijfde seizoen van het programma De Geknipte Gast. Hij vertelt openhartig over de periode waarin hij zijn moeder verloor en haar uitvaart heeft moeten missen, vanwege zijn reis voor 'All You Need is Love'. Bekijk een fragment uit De Geknipte Gast hieronder. Lees verder onder de video. Gasten in de kappersstoelOok Wende Snijders, Nadia Moussaid, Peter Plasman, Tineke de Nooij en Defano Holwijn nemen vanaf 28 januari plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol (37), meldt omroep BNNVARA. Nieuw dit jaar is dat het programma verhuist van de woensdag naar de vrijdag en dat het programma vijf minuten langer zal duren dan voorheen. Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Robert hierboven. De Geknipte Gast zie je vanaf 28 januari op NPO 2. Je kan De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Özcan Akyol blikt terug op zijn 2021 bij Tijd voor MAX Bekijk deze video » Zien: Özcan Akyol over Geknipte Gast seizoen 5 met o.a. Tineke de Nooij Bekijk deze video »
TV :
De Geknipte Gast: Robert ten Brink over het missen van de uitvaart van zijn moeder

Gasten in de kappersstoel
Ook Wende Snijders, Nadia Moussaid, Peter Plasman, Tineke de Nooij en Defano Holwijn nemen vanaf 28 januari plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol (37), meldt omroep BNNVARA. Nieuw dit jaar is dat het programma verhuist van de woensdag naar de vrijdag en dat het programma vijf minuten langer zal duren dan voorheen. Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Robert hierboven.

De Geknipte Gast zie je vanaf 28 januari op NPO 2. Je kan De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV