Advocaat Mirjam Decoz in M over petitie betere wetgeving seksuele intimidatie

Advocaat Mirjam Decoz in M over petitie betere wetgeving seksuele intimidatie

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat <em>Mirjam Decoz</em> in <em>M</em> over petitie betere wetgeving seksuele intimidatie Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 27 januari. Je kan ook de hele uitzending van 27 januari terugkijken bij Gids.tv. Advocaat arbeidsrecht Mirjam Decoz is een van de initiatiefnemers van de petitie voor betere wetgeving rondom seksuele intimidatie, bij M vertelt ze wat ze hoopt te bereiken met haar petitie. "Dat er veel aandacht voor komt en dat het kabinet nu eindelijk stappen gaat zetten", aldus Decoz. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Advocaat Mirjam Decoz in M over petitie betere wetgeving seksuele intimidatie

Advocaat arbeidsrecht Mirjam Decoz is een van de initiatiefnemers van de petitie voor betere wetgeving rondom seksuele intimidatie, bij M vertelt ze wat ze hoopt te bereiken met haar petitie. "Dat er veel aandacht voor komt en dat het kabinet nu eindelijk stappen gaat zetten", aldus Decoz.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV