Sylvana Simons in JA/NEE spel HLF8: "Heeft u spijt dat u met DENK in zee bent gegaan?"

Sylvana Simons in JA/NEE spel HLF8: "Heeft u spijt dat u met DENK in zee bent gegaan?"

BIJ1-fractievoorzitter Sylvana Simons is aan de beurt en mag plaatsnemen op de beruchte stoel naast Johnny de Mol waar zij aan een vragenvuur geworpen wordt. "Heeft u spijt dat u met DENK in zee bent gegaan?" Sylvana twijfelt niet en geeft direct antwoord: "Nee!"

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sylvana Simons</em> in JA/NEE spel <em>HLF8</em>: &quot;Heeft u spijt dat u met DENK in zee bent gegaan?&quot; BIJ1-fractievoorzitter Sylvana Simons is aan de beurt en mag plaatsnemen op de beruchte stoel naast Johnny de Mol waar zij aan een vragenvuur geworpen wordt. "Heeft u spijt dat u met DENK in zee bent gegaan?" Sylvana twijfelt niet en geeft direct antwoord: "Nee!" Tekst gaat verder onder de video. Sylvana SimonsIn 2016 besloot Sylvana Simons om zich af te splitsen van politieke partij DENK. Het was voor Simons het begin van haar eigen partij, waarmee ze in de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen jaar één zetel wist te behalen. Sylvana kreeg steeds meer moeite met de DENK-maniertjes, toch heeft ze geen spijt van de samenwerking. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sylvana Simons
In 2016 besloot Sylvana Simons om zich af te splitsen van politieke partij DENK. Het was voor Simons het begin van haar eigen partij, waarmee ze in de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen jaar één zetel wist te behalen. Sylvana kreeg steeds meer moeite met de DENK-maniertjes, toch heeft ze geen spijt van de samenwerking.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV