Marble Mania gemist? Topdarters vergapen zich aan schitterende Efteling-baan

Marble Mania gemist? Topdarters vergapen zich aan schitterende Efteling-baan

<em>Marble Mania</em> gemist? Topdarters vergapen zich aan schitterende <em>Efteling</em>-baan In Marble Mania was het donderdag (27 januari) de beurt aan topdarters Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen en Vincent van der Voort om tegen elkaar te strijden. De heren zagen hun knikkers onder meer van een schitterende Efteling-baan roetsjen. Wie kwam er hier als winnaar uit de strijd? Het werd een zenuwslopend spektakel. Bekijk het fragment uit Marble Mania hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Marble Mania was het donderdag (27 januari) de beurt aan topdarters Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen en Vincent van der Voort om tegen elkaar te strijden. De heren zagen hun knikkers onder meer van een schitterende Efteling-baan roetsjen. Wie kwam er hier als winnaar uit de strijd? Het werd een zenuwslopend spektakel.

Bekijk het fragment uit Marble Mania hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV