Gouden RadioRing: Ochtendshow Mattie & Marieke wint de 16e Gouden RadioRing

Gouden RadioRing: Ochtendshow Mattie & Marieke wint de 16e Gouden RadioRing

Je kunt het hele Gouden RadioRing gala terugkijken via Gids.tv.

De Qmusic-ochtendshow Mattie & Marieke, van Mattie Valk en Marieke Elsinga, is de winnaar van de 16e Gouden RadioRing. Zij ontvingen de prijs uit handen van radio-icoon Tineke de Nooij.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gouden RadioRing</em>: Ochtendshow <em>Mattie &amp; Marieke</em> wint de 16e Gouden RadioRing Je kunt het hele Gouden RadioRing gala terugkijken via Gids.tv. De Qmusic-ochtendshow Mattie & Marieke, van Mattie Valk en Marieke Elsinga, is de winnaar van de 16e Gouden RadioRing. Zij ontvingen de prijs uit handen van radio-icoon Tineke de Nooij. Tekst gaat verder onder de video. Mattie & MariekeMattie en Marieke maken sinds 2018 samen de ochtendshow, het is de eerste keer dat het duo de RadioRing wint. Eerder op de avond won Bram Krikke de Zilveren RadioSter Man. De Qmusic-dj versloeg daarmee zijn collega Mattie Valk en Gerard Ekdom, die een programma maakt op Radio 10. Bekijk de video van het Gouden RadioRing Gala hierboven. Bekijk ook Gouden RadioRing: Peter van Bruggen reikt Marconi Oeuvre Award uit aan Stefan Stasse Bekijk deze video » Gouden RadioRing: Podcast Broers van Sam en Rijk Hofman wint Gouden Podcast Bekijk deze video »
TV :
Gouden RadioRing: Ochtendshow Mattie & Marieke wint de 16e Gouden RadioRing

Mattie & Marieke
Mattie en Marieke maken sinds 2018 samen de ochtendshow, het is de eerste keer dat het duo de RadioRing wint. Eerder op de avond won Bram Krikke de Zilveren RadioSter Man. De Qmusic-dj versloeg daarmee zijn collega Mattie Valk en Gerard Ekdom, die een programma maakt op Radio 10.

Bekijk de video van het Gouden RadioRing Gala hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gouden RadioRing: Ochtendshow Mattie & Marieke wint de 16e Gouden RadioRing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV