Gouden RadioRing: Bram Krikke wint de Zilveren RadioSter man 2021

Gouden RadioRing: Bram Krikke wint de Zilveren RadioSter man 2021

Je kunt het hele Gouden RadioRing gala terugkijken via Gids.tv.

Tijdens de 16e editie van de Gouden RadioRing reikt zangeres Meau de Zilveren RadioSter publieksprijs uit aan Bram Krikke. Voor Bram is het geen onbekende prijs, dit is namelijk de derde keer dat hij deze prijs in ontvangst mag nemen.

<em>Gouden RadioRing</em>: Bram Krikke wint de <em>Zilveren RadioSter</em> man 2021 Je kunt het hele Gouden RadioRing gala terugkijken via Gids.tv. Tijdens de 16e editie van de Gouden RadioRing reikt zangeres Meau de Zilveren RadioSter publieksprijs uit aan Bram Krikke. Voor Bram is het geen onbekende prijs, dit is namelijk de derde keer dat hij deze prijs in ontvangst mag nemen. Bram Krikke radiocarrièreBram Krikke begon zijn radiocarrière in 2017 bij SLAM!, waar hij de sidekick van radio-dj Tom van der Weerd was. In 2020 maakten Bram en Tom samen de overstap naar Qmusic. Het duo maakt het weekendprogramma Weekend! Tom & Bram. Bekijk de video van het Gouden RadioRing Gala hierboven. Bekijk ook Gouden RadioRing: Peter van Bruggen reikt Marconi Oeuvre Award uit aan Stefan Stasse Bekijk deze video » Gouden RadioRing: Podcast Broers van Sam en Rijk Hofman wint Gouden Podcast Bekijk deze video » Gouden RadioRing: Ochtendshow Mattie & Marieke wint de 16e Gouden RadioRing Bekijk deze video »
TV :
Gouden RadioRing: Bram Krikke wint de Zilveren RadioSter man 2021

Bram Krikke radiocarrière
Bram Krikke begon zijn radiocarrière in 2017 bij SLAM!, waar hij de sidekick van radio-dj Tom van der Weerd was. In 2020 maakten Bram en Tom samen de overstap naar Qmusic. Het duo maakt het weekendprogramma Weekend! Tom & Bram.

Bekijk de video van het Gouden RadioRing Gala hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV