Special Slokje teveel? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Slokje teveel? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Slokje teveel? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Merel Westrik onderzoekt alcoholgebruik vrouwen in Slokje Te Veel: bekijk de promo Bekijk deze video » Donderdag in Slokje Teveel? Hoeveel glazen schenk je uit een fles? (video) Bekijk deze video » Merel Westrik schrikt van hoeveelheid wijnflessen die ze wegwerkt bij de glasbak (video) Bekijk deze video » Merel Westrik bespreekt in deze Net5-special 'Slokje Teveel?' het alcoholgebruik onder vrouwen, met ervaringsdeskundigen en BN'ers. Deze avond is 'Powered by LINDA', zoals meer specials of programma's op Net5. ProostenNa dagen van proosten aan het einde van het jaar, proberen steeds meer Nederlanders in januari niets te drinken. Aan het eind van Dry January zet Merel alle feiten en fabels rond alcohol op een rij. AangrijpendZe praat met ervaringsdeskundigen en experts. Ook heeft Merel, voor het eerst in de Nederlandse televisiegeschiedenis, een bijeenkomst van ex-alcoholverslaafden bijgewoond. Daar ontmoet zij vrouwen die hun vaak aangrijpende verhalen over alcohol voor de camera durven te delen. Anita WitzierSpeciaal voor Slokje Teveel? doen twintig bekende Nederlandse vrouwen een boekje open over hun drankgebruik. Hoeveel drinken zij en hoe vaak? En is dat meer of minder dan ze denken? Onder anderen Anita Witzier, Susan Smit, Roos Schlikker en Isa Hoes hielden een maand lang een alcoholdagboek bij en delen hun ervaringen. Evi Hanssen bij Beau over stoppen met alcohol: "Ik wilde geen geheelonthoudende vrouw worden" Bekijk deze video » Dan Karaty bij Beau: 'De alcohol had de controle over mij' Bekijk deze video » Bonnie St. Claire vertelt Art Rooijakkers: "Zoals ik 's morgens aan de rosé zat is helemaal niet lekker' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Merel Westrik bespreekt in deze Net5-special 'Slokje Teveel?' het alcoholgebruik onder vrouwen, met ervaringsdeskundigen en BN'ers. Deze avond is 'Powered by LINDA', zoals meer specials of programma's op Net5.

Proosten
Na dagen van proosten aan het einde van het jaar, proberen steeds meer Nederlanders in januari niets te drinken. Aan het eind van Dry January zet Merel alle feiten en fabels rond alcohol op een rij.

Aangrijpend
Ze praat met ervaringsdeskundigen en experts. Ook heeft Merel, voor het eerst in de Nederlandse televisiegeschiedenis, een bijeenkomst van ex-alcoholverslaafden bijgewoond. Daar ontmoet zij vrouwen die hun vaak aangrijpende verhalen over alcohol voor de camera durven te delen.

Anita Witzier
Speciaal voor Slokje Teveel? doen twintig bekende Nederlandse vrouwen een boekje open over hun drankgebruik. Hoeveel drinken zij en hoe vaak? En is dat meer of minder dan ze denken? Onder anderen Anita Witzier, Susan Smit, Roos Schlikker en Isa Hoes hielden een maand lang een alcoholdagboek bij en delen hun ervaringen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Special Slokje teveel? gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV