Fidan Ekiz: "Hoe groot is de kans op oorlog tussen Rusland en Oekraïne?" (Op1)

Fidan Ekiz: "Hoe groot is de kans op oorlog tussen Rusland en Oekraïne?" (Op1)

Fidan Ekiz noemt de huidige situatie tussen Rusland en de Oekraïne extreem bedreigend maar moeten we ook echt vrezen voor een oorlog? "Ik denk dat die kans klein is, omdat Poetin het zou kunnen doen en ook wel succesvol zou kunnen doen op kleine schaal alleen is de prijs heel erg groot. Maar op lange termijn zit er helemaal geen gewin voor hem in", vertelt Mart de Kruijf, generaal buiten dienst.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 27 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Fidan Ekiz: &quot;Hoe groot is de kans op oorlog tussen Rusland en Oekraïne?&quot; (<em>Op1</em>) Fidan Ekiz noemt de huidige situatie tussen Rusland en de Oekraïne extreem bedreigend maar moeten we ook echt vrezen voor een oorlog? "Ik denk dat die kans klein is, omdat Poetin het zou kunnen doen en ook wel succesvol zou kunnen doen op kleine schaal alleen is de prijs heel erg groot. Maar op lange termijn zit er helemaal geen gewin voor hem in", vertelt Mart de Kruijf, generaal buiten dienst. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 27 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Fidan Ekiz: "Hoe groot is de kans op oorlog tussen Rusland en Oekraïne?" (Op1)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fidan Ekiz: "Hoe groot is de kans op oorlog tussen Rusland en Oekraïne?" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV