Video: Johan Derksen is van plan sekstape te maken met zijn vrouw

Video: Johan Derksen is van plan sekstape te maken met zijn vrouw

Johan Derksen was gisteren (27 januari) alweer vijfentwintig jaar getrouwd met zijn huidige vrouw. Geen reden tot feest; sterker nog, Derksen baalde dat Wilfred Genee op de hoogte was: "Die lul wist het weer." Toch staat er die avond iets bijzonders op het programma in Grolloo...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: <em>Johan Derksen</em> is van plan sekstape te maken met zijn <em>vrouw</em> Johan Derksen was gisteren (27 januari) alweer vijfentwintig jaar getrouwd met zijn huidige vrouw. Geen reden tot feest; sterker nog, Derksen baalde dat Wilfred Genee op de hoogte was: "Die lul wist het weer." Toch staat er die avond iets bijzonders op het programma in Grolloo... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. FilmpjeEven daarvoor ging het namelijk over een uitgelekt, pikant filmpje van een dame. Volgens Lale Gül, die aan de bar zit, is het over een paar jaar irrelevant of zoiets waar is, omdat er dan door middel van deepfakes veel van dit soort filmpjes zullen gaan circuleren - dus dan kun je altijd ontkennen dat jij het bent. Dat brengt Derksen op een idee: "Dan ga ik vanavond mijn eerste filmpje maken." Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Filmpje
Even daarvoor ging het namelijk over een uitgelekt, pikant filmpje van een dame. Volgens Lale Gül, die aan de bar zit, is het over een paar jaar irrelevant of zoiets waar is, omdat er dan door middel van deepfakes veel van dit soort filmpjes zullen gaan circuleren - dus dan kun je altijd ontkennen dat jij het bent. Dat brengt Derksen op een idee: "Dan ga ik vanavond mijn eerste filmpje maken."

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Johan Derksen is van plan sekstape te maken met zijn vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV