2 voor 12 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2 voor 12 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2 voor 12 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De quiz 2 voor 12 is vanaf vanavond weer terug op tv. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Uiteraard wordt ook dit seizoen weer gepresenteerd door Astrid Joosten. TwaalfletterwoordDe quiz bestaat uit twaalf vragen voor twee kandidaten. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is. OpzoekenBij 2 voor 12 hoort onlosmakelijk de uitspraak "dat zoeken we op" en tegenwoordig mogen ook sommige vragen op de computer in WIKI worden opgezocht. Fragmenten, foto's en animaties van studenten van de HKU geven de vragen net even dat speciale 2 voor 12-tintje. Draadstaal: is het antwoord in 2 Voor 12 moeder of kickbokser Harry? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De quiz 2 voor 12 is vanaf vanavond weer terug op tv. De afleveringen zijn elke vrijdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Uiteraard wordt ook dit seizoen weer gepresenteerd door Astrid Joosten.

Twaalfletterwoord
De quiz bestaat uit twaalf vragen voor twee kandidaten. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.

Opzoeken
Bij 2 voor 12 hoort onlosmakelijk de uitspraak "dat zoeken we op" en tegenwoordig mogen ook sommige vragen op de computer in WIKI worden opgezocht. Fragmenten, foto's en animaties van studenten van de HKU geven de vragen net even dat speciale 2 voor 12-tintje.

Bekijk hier alle video's en artikelen van 2 voor 12

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV