NOS EK Futsal Nederland - Servië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Futsal Nederland - Servië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Futsal Nederland - Servië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 20.30 uur live verslag van Nederland - Servië op het EK Futsal vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam. GroepswedstrijdHet is de derde en laatste groepswedstrijd op het EK zaalvoetbal, dat als internationale titel EK Futsal heeft. Nederland maakt nog een goede kans op de kwartfinales. WinnenDan zal het zelf moeten winnen van het nog puntloze Servië (Nederland heeft zelf drie punten) en moet Oekraïne niet winnen van koploper Portugal. In dat geval is Nederland zeker van de knock-outfase. Samenvatting Nederland - Oekraïne (EK Futsal) Bekijk deze video » Samenvatting Portugal - Nederland (EK Futsal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en vanaf 20.30 uur live verslag van Nederland - Servië op het EK Futsal vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam.

Groepswedstrijd
Het is de derde en laatste groepswedstrijd op het EK zaalvoetbal, dat als internationale titel EK Futsal heeft. Nederland maakt nog een goede kans op de kwartfinales.

Winnen
Dan zal het zelf moeten winnen van het nog puntloze Servië (Nederland heeft zelf drie punten) en moet Oekraïne niet winnen van koploper Portugal. In dat geval is Nederland zeker van de knock-outfase.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Futsal Nederland - Servië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV