Secret Duets gemist? Ruth Jacott wordt aangezien voor Paul de Leeuw en Lee Towers

Secret Duets gemist? Ruth Jacott wordt aangezien voor Paul de Leeuw en Lee Towers

<em>Secret Duets</em> gemist? Ruth Jacott wordt aangezien voor <em>Paul de Leeuw</em> en Lee Towers Ruth Jacott mag in het programma Secret Duets een duet zingen met Dave von Raven. Even daarvoor mochten de panelleden haar identiteit proberen te achterhalen, maar dat ging niet bij iedereen even goed. Sterker nog: door Shirma Rouse werd Jacott aangezien voor Paul de Leeuw, en Gerard Joling dacht dat het Lee Towers was. Samantha Steenwijk had het wél goed. Bekijk het fragment uit Secret Duets hierboven. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Secret Duets gemist? Ruth Jacott wordt aangezien voor Paul de Leeuw en Lee Towers

Ruth Jacott mag in het programma Secret Duets een duet zingen met Dave von Raven. Even daarvoor mochten de panelleden haar identiteit proberen te achterhalen, maar dat ging niet bij iedereen even goed. Sterker nog: door Shirma Rouse werd Jacott aangezien voor Paul de Leeuw, en Gerard Joling dacht dat het Lee Towers was. Samantha Steenwijk had het wél goed.

Bekijk het fragment uit Secret Duets hierboven.

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Secret Duets gemist? Ruth Jacott wordt aangezien voor Paul de Leeuw en Lee Towers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV