Australian Open: dolblije Rafael Nadal naar finale na winst op Berrettini (video)

Australian Open: dolblije Rafael Nadal naar finale na winst op Berrettini (video)

Een dolblije Rafael Nadal heeft zojuist voor de zevende keer in zijn carrière de finale van de Australian Open bereikt, na een overtuigende winst op Matteo Berrettini. Het werd 6-3, 6-2, 3-6 en 6-3 voor de Spanjaard, die het in de finale op gaat nemen tegen Stefanos Tsitsipas of Daniil Medvedev.

Het matchpoint van de partij tussen Nadal en Berrettini zie je hieronder

Australian Open: dolblije <em>Rafael Nadal</em> naar finale na winst op Berrettini (video) Een dolblije Rafael Nadal heeft zojuist voor de zevende keer in zijn carrière de finale van de Australian Open bereikt, na een overtuigende winst op Matteo Berrettini. Het werd 6-3, 6-2, 3-6 en 6-3 voor de Spanjaard, die het in de finale op gaat nemen tegen Stefanos Tsitsipas of Daniil Medvedev. Het matchpoint van de partij tussen Nadal en Berrettini zie je hieronder De Australian Open 2022 is van maandag 17 tot en met zondag 30 januari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 op tv en online via de livestreams van discovery+. Bekijk ook Australian Open: Rafael Nadal naar halve finale na verslaan Shapovalov, bekijk het matchpoint Bekijk deze video » Australian Open: Tsitsipas verslaat Sinner en staat in halve finale, bekijk het matchpoint Bekijk deze video » ZIEN: Daniil Medvedev wint na 2-0 achterstand in sets en matchpunt tegen (Australian Open) Bekijk deze video »
Tennis :
Australian Open: dolblije Rafael Nadal naar finale na winst op Berrettini (video)

De Australian Open 2022 is van maandag 17 tot en met zondag 30 januari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 op tv en online via de livestreams van discovery+.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Australian Open: dolblije Rafael Nadal naar finale na winst op Berrettini (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV