Australian Open: Medvedev naar finale, waarin hij Rafael Nadal gaat treffen

Australian Open: Medvedev naar finale, waarin hij Rafael Nadal gaat treffen

Daniil Medvedev heeft de finale van de Australian Open bereikt na winst op Stefanos Tsitsipas. Het werd 7-6, 4-6, 6-4 en 6-1 voor de Rus. In de finale zal hij het zondag gaan opnemen tegen Rafael Nadal, die van Berrettini wist te winnen.

Het matchpoint van de halvefinalepartij tegen Tsitsipas zie je hieronder

<em>Australian Open</em>: Medvedev naar finale, waarin hij Rafael Nadal gaat treffen Daniil Medvedev heeft de finale van de Australian Open bereikt na winst op Stefanos Tsitsipas. Het werd 7-6, 4-6, 6-4 en 6-1 voor de Rus. In de finale zal hij het zondag gaan opnemen tegen Rafael Nadal, die van Berrettini wist te winnen. Het matchpoint van de halvefinalepartij tegen Tsitsipas zie je hieronder De Australian Open 2022 is van maandag 17 tot en met zondag 30 januari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 op tv en online via de livestreams van discovery+. Bekijk ook Australian Open: dolblije Rafael Nadal naar finale na winst op Berrettini (video) Bekijk deze video » Video: Daniil Medvedev WOEST op scheidsrechter en vader Tsitsipas (Australian Open) Bekijk deze video »
Tennis :
Australian Open: Medvedev naar finale, waarin hij Rafael Nadal gaat treffen

De Australian Open 2022 is van maandag 17 tot en met zondag 30 januari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 op tv en online via de livestreams van discovery+.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Australian Open: Medvedev naar finale, waarin hij Rafael Nadal gaat treffen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV