Maandag in Hunted VIPS: worden bekende Nederlanders nu al gepakt?

Maandag in Hunted VIPS: worden bekende Nederlanders nu al gepakt?

Maandag kun je kijken naar de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Hunted VIPS. Bekende Nederlanders zoals Tatum Dagelet en Nasrdin Dchar slaan op de vlucht en de autoriteiten doen er alles aan om ze te pakken te krijgen. In de eerste beelden van de nieuwe aflevering is alvast wat spanning en sensatie te zien, het lijkt erop dat de professionals de bekende sterren nu al op de hielen zitten.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder.

Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in <em>Hunted VIPS</em>: worden bekende Nederlanders nu al gepakt? Maandag kun je kijken naar de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Hunted VIPS. Bekende Nederlanders zoals Tatum Dagelet en Nasrdin Dchar slaan op de vlucht en de autoriteiten doen er alles aan om ze te pakken te krijgen. In de eerste beelden van de nieuwe aflevering is alvast wat spanning en sensatie te zien, het lijkt erop dat de professionals de bekende sterren nu al op de hielen zitten. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder. Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Acteur Nasrdin Dchar blikt in Op1 vooruit op nieuw seizoen Hunted VIPS Bekijk deze video » Hunted VIPS: Kim is door eigen handschrift belangrijk telefoonnummer kwijt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV