Kees van der Spek over uitspraak hoger beroep Jos B.: "Het was als een Thriller"

Kees van der Spek over uitspraak hoger beroep Jos B.: "Het was als een Thriller"

Het Gerechtshof in Den Bosch veroordeelde Jos B. vandaag tot een gevangenisstraf van 16 jaar, voor het doden, misbruiken en ontvoeren van Nicky Verstappen in 1998. De uitspraak zorgde voor een ongekende ontlading bij de familie Verstappen. Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard op de uitspraak van het Gerechtshof.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kees van der Spek</em> over uitspraak hoger beroep <em>Jos B.</em>: &quot;Het was als een Thriller&quot; Het Gerechtshof in Den Bosch veroordeelde Jos B. vandaag tot een gevangenisstraf van 16 jaar, voor het doden, misbruiken en ontvoeren van Nicky Verstappen in 1998. De uitspraak zorgde voor een ongekende ontlading bij de familie Verstappen. Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard op de uitspraak van het Gerechtshof. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Kees van der Spek"Het was vanmiddag echt als een Thriller", vertelt Kees in RTL Boulevard. In het begin van de zitting leek het namelijk helemaal de andere kant op te gaan, Jos B. leek te worden vrijgesproken van gekwalificeerde doodslag. De familie van Nicky Verstappen was vandaag enorm emotioneel, zij hebben niet alleen antwoorden gekregen op hun vragen, ook zien ze de dader eindelijk zijn verdiende straf krijgen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Moeder Nicky Verstappen na uitspraak: ‘Kaarsje brandt nu ook voor Peter R. de Vries’ Bekijk deze video » Royce de Vries mist vader bij uitspraak zaak Nicky Verstappen: ‘Verdrietig en trots’ Bekijk deze video » Famke Louise eist 5000 euro en rectificatie van Roddelpraat om uitzenden distrack (video) Bekijk deze video » Zien: Tijdschrift Linda de Mol zweeg over signalen seksueel wangedrag Ali B Bekijk deze video » Video: Mattie en Marieke over ochtendshow na feestelijke avond Gouden RadioRing Bekijk deze video » Roxeanne Hazes over nieuwe single en break: "Ik moest even een stapje terug doen" (video) Bekijk deze video » Traumatische periode voor Sjinkie Knegt na ongeluk: "Dochtertje was bang" (video) Bekijk deze video »
TV :
Kees van der Spek over uitspraak hoger beroep Jos B.: "Het was als een Thriller"

Reactie Kees van der Spek
"Het was vanmiddag echt als een Thriller", vertelt Kees in RTL Boulevard. In het begin van de zitting leek het namelijk helemaal de andere kant op te gaan, Jos B. leek te worden vrijgesproken van gekwalificeerde doodslag. De familie van Nicky Verstappen was vandaag enorm emotioneel, zij hebben niet alleen antwoorden gekregen op hun vragen, ook zien ze de dader eindelijk zijn verdiende straf krijgen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kees van der Spek over uitspraak hoger beroep Jos B.: "Het was als een Thriller" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV