Verhitte discussie in HLF8 over No Blame, But Change: "Je maakt het onderwerp belachelijk"

Verhitte discussie in HLF8 over No Blame, But Change: "Je maakt het onderwerp belachelijk"

Het manifest No Blame, But Change gaat morgen (29 januari) van start, Milou Deelen maakt zich hard voor dit onderwerp. Maxim Hartman vraagt zich af of hij als 'man' wel welkom is bij dit manifest en er onstaat een verhitte discussie aan tafel.

Verhitte discussie in <em>HLF8</em> over <em>No Blame, But Change</em>: &quot;Je maakt het onderwerp belachelijk&quot; Het manifest No Blame, But Change gaat morgen (29 januari) van start, Milou Deelen maakt zich hard voor dit onderwerp. Maxim Hartman vraagt zich af of hij als 'man' wel welkom is bij dit manifest en er onstaat een verhitte discussie aan tafel. Belachelijk maken"Ik wist niet dat ik welkom was. De schuld ligt toch bij de mannen", aldus Maxim. Richard Korver spreekt tijdens de manifestatie en vindt dat de discussie aan tafel het schoolvoorbeeld is van het onderwerp: "Ik vind het nogal seksistisch om op deze manier het onderwerp aan te snijden." Daarnaast is hij het niet eens met de manier waarop Maxim op dit onderwerp ingaat: "Ik vind dat je het onderwerp belachelijk maakt, ik vind niet dat je het serieus neemt." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HLF8: Guus Meeuwis brengt muzikale column over misbruik en toeslagen Bekijk deze video » Corine Ellemeet in HLF8 over wetsvoorstel: "Abortus is een politieke speelbal geworden" Bekijk deze video » Sylvana Simons in JA/NEE spel HLF8: "Heeft u spijt dat u met DENK in zee bent gegaan?" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Belachelijk maken
"Ik wist niet dat ik welkom was. De schuld ligt toch bij de mannen", aldus Maxim. Richard Korver spreekt tijdens de manifestatie en vindt dat de discussie aan tafel het schoolvoorbeeld is van het onderwerp: "Ik vind het nogal seksistisch om op deze manier het onderwerp aan te snijden." Daarnaast is hij het niet eens met de manier waarop Maxim op dit onderwerp ingaat: "Ik vind dat je het onderwerp belachelijk maakt, ik vind niet dat je het serieus neemt."

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verhitte discussie in HLF8 over No Blame, But Change: "Je maakt het onderwerp belachelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV