Traumatische periode voor Sjinkie Knegt na ongeluk: "Dochtertje was bang" (video)

Traumatische periode voor Sjinkie Knegt na ongeluk: "Dochtertje was bang" (video)

Het lichaam van Sjinkie Knegt is door een ongeluk met een houtkachel voor een groot gedeelte verbrand. Hij loopt ernstige brandwonden op waardoor hij lang moest revalideren. De revalidatie van de shorttrack schaatser is te zien in een documentaire die is uitgebracht. "Dochtertje was heel bang", aldus Fatima Moreira de Melo over de traumatische periode vlak na het ongeluk.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Traumatische periode voor <em>Sjinkie Knegt</em> na ongeluk: &quot;Dochtertje was bang&quot; (video) Het lichaam van Sjinkie Knegt is door een ongeluk met een houtkachel voor een groot gedeelte verbrand. Hij loopt ernstige brandwonden op waardoor hij lang moest revalideren. De revalidatie van de shorttrack schaatser is te zien in een documentaire die is uitgebracht. "Dochtertje was heel bang", aldus Fatima Moreira de Melo over de traumatische periode vlak na het ongeluk. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending Moeder Nicky Verstappen na uitspraak: ‘Kaarsje brandt nu ook voor Peter R. de Vries’ Bekijk deze video » Royce de Vries mist vader bij uitspraak zaak Nicky Verstappen: ‘Verdrietig en trots’ Bekijk deze video » Famke Louise eist 5000 euro en rectificatie van Roddelpraat om uitzenden distrack (video) Bekijk deze video » Kees van der Spek over uitspraak hoger beroep Jos B.: "Het was als een Thriller" Bekijk deze video » Zien: Tijdschrift Linda de Mol zweeg over signalen seksueel wangedrag Ali B Bekijk deze video » Video: Mattie en Marieke over ochtendshow na feestelijke avond Gouden RadioRing Bekijk deze video » Roxeanne Hazes over nieuwe single en break: "Ik moest even een stapje terug doen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Traumatische periode voor Sjinkie Knegt na ongeluk: "Dochtertje was bang" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Traumatische periode voor Sjinkie Knegt na ongeluk: "Dochtertje was bang" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV